Skärgårdsbokning
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.gninkobsdragraks@ofni må-fr 9-16

image

Fiskepaket

Semestra på skärgårdens fiskerika vatten!

Fiska i skärgården [PDF]

Åbo skärgård kan erbjuda landets bästa fiskevatten med högklassig inkvartering och utrustning. Allt från mete till fiske med nät och trollingfiske. Ni kan göra er alldeles egen fisketur i goda vänners lag eller beställa ett paket med full service med guide och allt. Fiskeutrustningen väljs enligt fisk och årstid: gädda, abborre, gös, lake, braxen och havslax, och sik.

 

Bekvämt till sjöss

fiske1

Tidpunkt: året runt, vid öppet vatten.
Veckoslut eller 2 vardagar från 135 €/pers.

Paketpris enl. minst 5 pers.

I fiskepaketet ingår: Högklassig inkvartering i skärgårdsstuga, båt med motor, flytvästar, bastu, lakan, handdukar, slutstädning och moms.

Vi ordnar även extra båtar och guidade fisketurer.

Fiske de luxe

fisk2

En fisketur som gör en lycklig på flera sätt. Högklassig inkvartering i skärgårdens finaste stugor, god mat och lyckade fisketurer garanterar en fullständig upplevelse. Vi vill ge er det bästa av skärgården men även fantastiska vyer och naturnära rofylldhet. Vädret kan vi givetvis inte garantera, men bra utrustning gör att ni kan njuta under alla förhållanden.

Plats: Åbo skärgård

Gruppstorlek: 4-8 pers.

Tidpunkt: så länge vattnen är isfria. Veckoslut eller 2 vardagar.

Fångstfisk: gädda, abborre, gös och havsöring

Utrustning: flytvästar och kastspöutrustning ingår i priset. Deltagarna klär sig i egna ytterkläder
Inkvartering: Väl utrustad stuga med wc och bastu. I paketet ingår två övernattningar. Fler nätter till särskilt pris. Ankomst enl. överenskommelse.

Catering: 2 frukostar, 2 middagar och 2 färdkost. Alkoholhaltiga drycker ingår ej.

Pris: från 400 € / pers. för grupper på 6-8 pers. I priset ingår inkvartering i någon av skärgårdens högklassigaste stugor 2 nätter, 2 frukostar, halvpension, färdkost, båt, fiskeriutrustning, moms.

Vi önskar er sköna fiskestunder och spända fiskelinor!

Business-fiske med egen fiskeguide

strandbokalastus

Fiskebåten m/s Myrskylintu avhämtar er från Åbo gästhamn, och tar er med på en 4 timmars guidad fisketur. På båten serveras kaffe och smörgås. Returresa till Åbo.

Paketets pris: 1950 €/grupp, inkl. moms.

Gruppens storlek 4-16 personer.

Businesstärppi på Kutuluoto

kalastus_005

Vi hämtar en grupp från Aura å i Åbo, varifrån vår charterbåt styr kosan mot Kutuluoto, där dagens guidade fisketur börjar. Utrustningen och fiskeloven ingår i priset. Efter dagens fiske väntar basturna och badtunnorna varma, efteråt väntar en delikat middag. Retur till Åbo med med minibuss på natten.

Be om offert!

3- 6 timmars fiskepaket

Vi hämtar er från tex. Airisto, Nagu eller annan överenskommen plats och tar ut er på en fisketur. Båtalternativen är Beason 760 (2 st 140 hk motorer), Mariner 700 och enligt behov som tredje båt Silver Eagle.

Pris från 600e + moms + fiskelov 10-20 €/person. Be om offert!

Allinclusive fiskepaket

kalastus_006

Välj vårt allinclusive paket då du vill fiska bekvämt, och endast fokusera på fångsten. Vi utrustar dig med en varm båt, lunch, mellanmål, drickbart, en kunnig fiskeguide samt all utrustning förutom stövlar. Kom med ut på en oförglömlig tur. Då dagen lider mot sitt slut, kan du ännu njuta av varm bastu och pool som väntar efter fiskturen. Därefter serveras en smaklig middag, tillredd av dagens fångst.

Pris per person: 400€ för max. 6 personer.

Extremt fiske

kalastus_004

Ta del av en upplevelse du inte lär glömma i första taget! Boka detta extrema fiskepaketet, och vi tar dig med ut och fiska med rib-båt. Rib-båten är antagligen den snabbaste fiskebåten i Finland! Fisket blir mer effektivt då transporten från ställe till ställe är så snabb. Att åka upp till 50 knop är en häftig upplevelse, kombinera det med en avslappnande fisketur! All utrustning ingår i priset.

Pris: Be om offert. För max. 8 personer.

Säker fångst i Sagu

Hem via fiskdisken? Inte nödvändigt numera. Boka en fiskguide som under fiskesemesterns första dag visar var och hur det lönar sig att fiska för att få bra fångst! Prisexempel: 2 vardagars fiskeresa för 6 personer: 4 timmars guidat fiske, stugan samt 2 motorbåtar fr. 170 eur/person.

Fiskeresa till Peimari strand i Karuna

Underbara havsutsikter och bra fiskevatten väntar en timmes bilväg från Åbo och ca. två timmars från huvudstadsregionen vid kusten i Karuna i Sagu. På Merirantala kan du fiska på egen hand eller med vägledning. Lättast kommer du igång med att hyra en motorbåt med utrustning för egenhändigt närfiske. Minimi hyrestiden är bara en dag.

Våra stuggäster kan använda den egna roddbåten som hör till stugan, hyra en motorbåt eller ta med sig sin egna båt. Ni har tillgång till en ramp för sjösättning och i stugorna finns det bojar för förtöjning av båtar. Skärgårdens goda fiskevatten är lättillgängliga. Om du vill få mer ut av fisket, får du med dig en proffesionell fiskeguide på beställning. 

Pilkutflykt till Peimari med fiskeguide

En pilkresa passar bra t.ex. som vinterdagsprogram eller som aktivitet på en konferensdag för företag. Utflykten kräver inte mer än varma kläder och resten tar vi hand om. Geuiden tar er ut på isen och den lekfulla tävlingen kan börja. Nappar abborren eller gösen? Efter fiskeaktiviteten förflyttar vi oss till kåtan för att äta fisksoppa i den öppna eldens sken. På måltiden dricker vi kaffe kokat på den öppna lågan. 

Pilkresans längd 4 timmar
Pris 84 €/pers, inkl. moms.  Minimifakturering 6 personer.
I priset ingår den guidade pilkutflykten och den ovan nämnda måltiden i kåtan.

Båtuthyrning

Med en bra fiskebåt når du redan på bara en dag många bra ställen. Terhi Nordic + 15 hk är besiktigad som hyresbåt och vi ger med närområdets kartor och flytvästar. Vid behov skaffar vi fiskelov. Pris för första dagen 90 €. Bränsle faktureras separat. För båten tar vi en garantiavgift på 200 €.

Veckoslut med stuga och båt

Du bosätter dig bekvämt i Merimetso stugan helt vid havsstranden. I stugan finns två rymliga sovrum, vardagsrum, badrum med WC och vedbastu. I stugan finns bra köksutrustning med bl.a. diskmaskin, terassen har gasgrill. I paketet tillhör Terhi Nordic + 15 hk motor med tillhörande säkerhetsutrustning och kartor till närområden. Vi ordnar även med de fiskelov som behövs. Veckoslutspris utan fiskelov är 565 €. Priset inkluderar inte slutstädning eller lakan. För båten tar vi en garantiavgift på 200 €. Bränsle faktureras skilt. Stugan rymmer max. 6 personer, men båten max. 4.

Veckoslut med stuga och båt, med 4 timmars fiskeguidning.

Man kan förbättra fångsten och fisket blir än mer upplevelsefullt genom att ta en guidning, av en sakkunnig fiskeguide, om passliga fiskar för fångst och var man kan hitta dem. När man lägger till den 4 timmar långa fiskeguidningen till föregående paketet, tillkommer det 230 € / 4 timmar till priset.

Guidad fisketur med en TG 7200 King Cruiser:

Fisketuren görs med ledning av en sakkunnig fiskeguide. Ni behöver bara dyka upp, eftersom vår guide ser till bl.a. att all behövlig fiskeutrustning finns. Båten är en sjöduglig TG 7200 King Cruiser, som är besiktigad som hyresbåt och registrerad för 9 personer. Båten är utrustad bl.a. med  kylskåp. Om det blir kyligt kan man värma sig i hytten, för båten har även en värmeanläggning. Fisketuren räcker 4 timmar. Pris 690 € för 4 personer (tilläggstimmar 110 €/timme), priset innehåller fiskelov och moms.

Guidad fisketur med Sea Star 20 -öppen båt:

På denna 4 timmars fisketur fiskar vi gädda och abborre, samt i mån av möjlighet gös i hjärtat av vår vackra skärgård. De skolade fiskeguiderna ser till att turen blir lyckad och väljer en passande fiskeform till tidpunkten. I priset ingår också hyra av fiskeredskap, fiskeguidens service, flytvästar och fiskfångsten om man så vill. Fisketuren räcker 4 timmar. Pris 560-635 € för 4 personer (tilläggstimmar 70 €/timme), priset innehåller fiskelov och moms. Priset varierar enligt vem som guidar. 

Presentkort