Skärgårdsbokning
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.gninkobsdragraks@ofni må-fr 9-16

image
UPPDATERAD 2017-08-17

Specialerbjudanden och nyheter

HÖST FISKEOFFERT 2017

Villa Constantine och 3 motorbåtar (2,5-5 hk), vs 850€, vecka 1500€. Pant 200€/maskin/båt (kontant på plats). Fråga mer och boka!

VÅRERBJUDANDE PÅ VILLA KAJUTAN

Våryra på Airisto! Under april-juni kostar måndag-torsdag endast 900 € + 50 € för utejaccuzzin. Bekanta dig med Villa Kajutan här och boka nu!

VÄLKOMNA VÅRENS FLYTTFÅGLAR

Med våren komemr flyttfåglarna tillbaka till Norden. Redan i april kan man i yttre skärgården följa med detta naturskådespel. På Vänö erbjuder vi inkvartering i Stens, som har två separata lägenheter: Södra lägenheten som är större, i två våningar och det mindre  på fårhagens sida. Dessa två kan hyras separat eller som helhet för ett större sällskap. Ytterligare finns Solbacken-stugan på andra sidan utsiktsklippan. Bäddar finns för max 16 personers sällskap. För grupper kan måltider arrangeras enligt förhandsöverenskommelse. Ex på fågelskådningsveckoslut inkluderar 2 nätters inkvartering, lördagens lunch och strandbastu på kvällen 70€/person om min. 6 personers sällskap. Ta kontakt och boka!

PADDLINGSPAKET I NAGU fr.o.m. 15.5

Nu kan du lära dig paddla och göra trevliga utflykter i Nagus vackra arkipelag i liten grupp med handledning av erfaren paddlingsinstruktör. Skolningen genomförs för sällskap på 2 personer upp till max. 5 personer. Paddling är en givande hobby. Närmare naturen och havet kan du inte gärna komma och friheten att röra sig är nästan andäktig. I Nagu finns lagom skyddade vattenområden där det är lätt att lära sig teknik och få erfarenhet av paddling. Paddlingspaket för 2, utan inkvartering, inkluderar antingen 4 eller 8 timmar paddling samt lunch. Pris för 4 timmars paketet är 85€/person, 8 timmars programmet är 120€/pers. Du kan också övernatta i Nagu och tillexempel vandra någon av de vackra naturstigarna. Ovannämnda kortare paddlingspaket med övernattning i dubbelrum (inkl. frukost) kostar 139€/person och den längre versionen kostar 215€/person.

STORBÅT TACKSAMHETEN -charter seglatser

Skärgårdens nyaste pärla i segelfarkostsammanhang är Storbåten Tacksamheten. Tacksamheten är en traditionell arbetsbåt som tryggt transporterar både mänskor och varor i Skärgårdshavet. Tacksamhetens förebild är det år 1825 i Nagu byggda fartyget med samma namn. Förutom med segel rör sig fartyget med elmotor som laddas med solpaneler. I Tacksamhetens famn njuter du endast av vågornas skvalp och naturens ljud! Bilder på Tacksamheten hittar du på vår active-sida.

Beställningsseglatser:

  • Halvdag 50€/pers, inkl. lunch ombord

  • Heldag 100€/pers, inkl. lunch och mellanmål

    Halvdagsseglats t.ex. Nagu-Nagu, Heldagsseglats t.ex. Nagu-Örö/Kasnäs, eller vice versa. Passagerarantal är 12, så lämpar sig bra även för tex små företagsgrupper. Be offert!

VÅR PÅ ÖRÖ

Den tidtabellslagda ruttrafiken till Örö börjar först 3.6 men före det kan du ändå lätt besöka Örö med taxibåt. Fr.o.m den 18.5 ordnar vattenbussen m/s Amanda endel utfärder till Örö med start från KorpoströmPå Örö kan man övernatta året om och för större grupper ordnas också matservering under lågsäsongen.

Be offert här!

STUGERBJUDANDE TILL ÅRETS SLUT

Bokningar gjorda ännu år 2016 ger en rabatt på -20% på stugorna i Kirjais.
Bekanta dig med stugorna Villa Knipan, Ejdern, Måsen och Villa Diana. Stugorna är väl utrustade och ligger i den lilla skärgårdsbyn Kirjais i Nagu. Kontakta oss för rabatten!

Obs! Erbjudandet gäller inte jul, nyår eller midsommaren.

VINTER PÅ ÖRÖ

Höstens ankomst stänger inte skärgården, utan tvärtom, skärgårdens egendomlighet och stämning förmedlas i synnerhet under fridfulla eller friskt blåsiga höstdagar, eller då en klar dag förvandlas till en dunkel skymning och tidigt om våren, då vintern börjar dra sig tillbaka och naturen så smångingom vaknar till liv.

Att övernatta på Örö är möjligt året om, med en större grupp kan även måltiderna arrangeras.

Inkvartering oktober 2016 - april 2017 från 100€/parhusbostad/natt. I parhusbostäderna kan 4-6 personer övernatta.

Tur-retur-transport Kasnäs-Örö-Kasnäs är ungefär 44€/pers.
Priset varierar enl. antalet passagerare, transporten har ett minimipris.

Bastuhyra från 20€/h.

Priser oktober 2016 - april 2017:

- Lunch 16€/pers. inkl. kaffe och småbröd. Minimi 20 personer.
- Frukost 9€/pers. Endast i samband med annan matservice.
- Middag med husmanskost 16€/pers.
- Middagsmeny enl. offert.
- Bredare/mångsidigare helheter enl. offert.

- Bostäder 100€/dygn
- Impilinna 100€/dygn
- Käärmemurju 90€/dygn
- Vandrar- och gästhemsrum för 6 personer 75€/dygn
- Gästhemsrum för två 40€/dygn

Vandrar- och gästhemmet hyrs hela huset åt gången.
- Kadett-dubbelrum på hotellet 80€/dygn
- Komendant-dubbelrum på hotellet 95€/dygn
Alla priser utan frukost.
På hotellet hyrs minst 10 rum.

FEST PÅ VILLA I NAGU

Bjud med dina vänner, hobbygänget, familjen eller arbetskamraterna att fira i vacker skärgårdsmiljö. I våra välutrustade 10-13 personers villor ordnar Ni en oförglömlig fest med god mat, bastu och gemenskap.

I festpaketet ingår:

Sänglinnen + handdukar

Ved

Slutstädning

I Villa Diana en bastutur

Villorna:

Villa Diana max. 13 pers 340 €/2 dygn (fre-sö)

Villa Måsen, Knipan och Ejdern max 10 pers 340 €/2 dygnt (fre-sö)

Tag kontakt så berättar vi mera! Ni kan bekanta Er närmare med stugorna i vårt online system.

 

NJUT AV ATMOSFÄREN PÅ TAMMILUOTO

 

Koppla av och njut med dina vänner eller arbetskamrater på Tammiluoto vingård i Pargas. Bekanta dig med gården och dess produkter, njut av kvällen framför brasan och värmen i bastun och badtunnan. I priset ingår presentation av gården och produkterna, provsmakning av 3 sorters vin, bastu och badtunna 2 h samt bastumeny. Möjlighet att köpa produkter från vinboden.

Gruppstorlek: 10-15 pers

Pris: 59 €/pers

Begär offert för Er grupp, oberoende av storlek!

 

ROMANTISKT STUGVECKOSLUT

 

Passa nu på att fira ett romantsikt stugveckoslut, fira kanske årsdagen eller njut annars bara av ett stämningsfullt veckoslut. När kvällen skymmer och vinden viner runt knuten är det extra härligt att tillbringa tiden framför brasan med någon viktig och speciell person. Mot en liten betalning får man nu en romantisk överraskningskorg till stugorna Lokki och Merimetso som ligger i Karuna, Sagu. Stugorna kan också bokas för andra ändamål. Bekanta Er med stugorna i vårt online bokningssystem!

 

 

MORDMYSTERIER (TILLSVIDARE PÅ FINSKA ELLER ENGELSKA)

Om din privata fest eller stugsemester saknar spänning finns det inget bättre sätt att få det än att lösa en mordgåta. Om ni har en grupp på minst 10 personer kan ni boka ett mordmysterium av oss, med tillhörande programledare, manus och rekvisita. Prisexempel 549 € / 10 personers grupp + moms 24 %. Begär offert.

TRUBADUR ELLER DRAGSPELARE

Om din fest saknar underhålling så kan du besälla en trubadur eller dragspelare att uppträda och skapa stämning av oss. Priser fr.o.m. 525 €. Priset inkluderar framföranden, resor och ljudutrustning. Möjlighet till större sammansättningar enligt offert. Begär offert.

BADTUNNA I ÅBONEJDEN

Om bilen slipper fram, slipper även badtunnan fram. Tunnan hör hemma i S:t Karins.

Badtunnan, som är installerad på en lätt släpvagn, är ett ypperligt tillägg t.ex. för födelsedagar, svensexor, bastukvällar, företagets rekreationsdagar eller för att pigga upp vid stugan.

Njutningsfulla badstunder nästan varsomhelst.

Den finsktillverkade baljan i sjöaluminium är ett mer hygieniskt alternativ; smutsen varken fastnar eller sugs in i materialet, såsom i träd.

I tunnan ryms till och med 6 stora personer att sätta sig bekvämt. Tack vare de lutande ryggstöden hittar man säkert en bekväm position.

Det krävs ca. 1500 liter vatter för tunnan, beroende på hur många som badar.

Tunnan är isolerad med 30 mm Finnfoam-isolering, vilket bidrar till snabbare uppvärmning, i synnerhet på vintern.

Den yttre fasaden är i tjärbehandlad gran, kantbräden i asp och trapporna i impregnerat trämaterial. Halo-vedkaminen har en effekt på 43 kW då uppvärmingen är ca. 35 grader/kubikmeter vatten/timme. Tunnan är permanent installerad på den lätta släpvagnen och kan transporteras med så gott som vilken bli som helst.

PRISER:
Vardagsdygn 80€
Veckoslut fre-sön 180€
Påsk/midsommar/jul/nyår 250€
Följande dygn 30€

Ved, transport och rengöring efter användning enligt överenskommelse.
Begär offert för längre uthyrning.
Tunnan är alltid tvättad och desinficerad innan överlåtelsen.
Alla priser inkluderar moms 24%

Begär offert.

BADTUNNA I NAGU

BadtunnaBadtunnaHyr en flyttbar badtunna! Vad vore ej skönare än att sitta ute, i ett varmt bad och njuta av höstmörkret och stjärnhimlen?

Badtunnan är vedeldad och färdigt installerad på en trailer, så du kan hyra den hem eller till din stuga eller annat valbart ställe, så länge det ligger i närheten av Nagu. Badtunnan förvaras på vårt kontor på Nagu kyrkbacke.

Prislista:
100€/ett dygn under veckan (må-to)
140€/ett dygn under weekend (fre-sö)
220€/hela veckoslutet (fre-su)
60€/tilläggsdygn under vardagar
Transport om ni ej själv sköter den enligt överenskommelse.
Priserna inkluderar moms 24%