Skärgårdsbokning
*** Tourist Info
+358-2-410 6600 if.gninkobsdragraks@ofni må-fr 9-16

image

HÖST OCH VINTER

KVÄLL À LA DALI

Bekanta dig med en av surrealismens mest kända konstnärer i Pargas på galleri ArtBank. Se den även i nationellt mått mätt unika privatsamlingen med Salvador Dalis skulpturer, målningar och möbler i stämningsfull och intim miljö. Utställt finns även kända inhemska konstnärers varierande utställningar. Kvällen avslutas med en trerätters middag på Restaurang Kamu som skämmer bort era smaklökar.

Pris fr. 58€/person

Transport Åbo-Pargas-Åbo fr. 20€/pers

Gruppstorlek t.ex. 10 personer, men även för mindre eller större sällskap- be offert HÄR.

 

EN FÖRSKRÄCKLIG HÄRLIG KVÄLL

 

Glöm vardagen och se att allting inte var bättre förr i tiden genom att delta i Åbo slotts Tortyr, död och spök- rundtur. Kvällsprogrammet börjar lugnt med middag på Restaurang Daphne, där Ni får njuta av en riklig och god Skärgårdsmeny. Efter middagen förflyttar Ni er till skumma och stängda Åbo slott, där Ni med ledning av guiden får ta del av Åbo slotts mer dystra historia, människoöden och spöken. Åldersgräns 15 år. Boka en kväll som ni aldrig glömmer!

Gruppstorlek: 25-35 pers.

Pris: från 65 €/pers

 

NJUT AV ATMOSFÄREN PÅ TAMMILUOTO

 

Koppla av och njut med dina vänner eller arbetskamrater på Tammiluoto vingård i Pargas. Bekanta dig med gården och dess produkter, njut av kvällen framför brasan och värmen i bastun och badtunnan. I priset ingår presentation av gården och produkterna, provsmakning av 3 sorters vin, bastu och badtunna 2 h samt bastumeny. Möjlighet att köpa produkter från vinboden.

Gruppstorlek: 10-15 pers

Pris från 45 €/pers

Begär offert för Er grupp, oberoende av storlek!

SKÖRDETIDER

Image

Vi börjar resan med att bekanta oss med Stentorps fårfarm på Kirjala ö. Stentorps ägare Jill Von Weymarn har finska lantrasfår. I huvudbyggnadens källare kan man bekanta sig med en handarbetsutställning, köpa naturnära Stentorpsprodukter, ylletröjor, seglarjackor, fårskinnsvästar, yllegarn och fårskinn. Klädernas mönster baserar sig på mytologiska sagor och skärgårdsnaturen. Vi avnjuter lammpirog och kaffe.

Vi fortsätter resan till Cigar Factory J. Sundqvist. Vi bekantar oss med Finlands enda cigarrfabrik och under fabriksbesöket får vi ta del av cigarrtillverkningens olika skeden från tobaksblad till den färdiga produkten.

Efter en rundtur i skärgårdens huvudstad Pargas äter vi lunch i Restaurang Malmen med havsutsikt. På återfärden besöker vi Tammiluoto vingård i Lemlax, där man kan köpa hem gåvor och smaka på gårdens egna viner.

Gruppstorlek: 30-50 pers. För mindre grupper be offert.
Längd: 8 h
Pris: från 40€ / pers.
Inkluderar: kaffe och lammpaj, lunch, skärgårdsguide, besök, inträdesavgifter och moms. Gratis chaufför. Gratis reseledare för grupper över 40 pers.

Vinprovning separat: 3 olika viner för 9 € som beställs tillika med resan.